Followers

Tuesday, 23 August 2011

what the...

yaww yawww

macam mana puasa setakat nie? ade yang tertinggal? hadoii, jangan laa ponteng weh.. budak sekolah rendah pon semangat tau takk..

lately macam macam kejadian berlaku ! no one know why, so scary.. haha ! takde laa serious mane, just tiba tiba one day, satu UITM takde electric.. why? entah laa.. kejadian berlaku jam 7 petang, dah nak berbuka tau takkk.. lampu takde, kipas takde, microphone masjid  nak laungkan azan pun takde ! so macam mana kami nak berbuka kalau tak dengar azan, kampus dah laa dalam hutan tau takk ! so kami agak agak jee dah berbuka, dalam pukul 7.30 dah start makan.. fuyooooo, candle light dinner pulak ! untung roomate aku ade sebatang lilin wehh, sebatang je ! kebetulan bukan? haha.. letak laa lilin tuh tengah bilik, makan laa kami ber-empat.. dengan panas, peluh menitik nitik..






today (23 ogos 2011), air pulak takde ! apahal dohh.. kes elektrik takde pon belum hilang trauma nyee, datang pulak masalah nieh.. UITM nak prank mahasiswa mahasiswi ke? ke tak bayar bil air elektrik? pagi tadi sempat mandi, alhamdulillah.. sampai ke petang, macam macam kelas dah pergi, panas terik peluh semua.. lepas berbuka tadi nak laa mandi, NAH HAMEK setitik air pun takde ! alahai kelakar laa.. badan aku dah gatal gatal, tolong laa paham :(

so, aku dah tak larat nak duduk kolej dah ! wanna go back, ohh putrajaya.. miss all my stuff and my family there :( jumaat nie aku nak balik cuti raya, bye bye segamat.. bagi aku masa nak spent time and date with my lovely putrajaya.. haha bye adios ~

1 comment: