Followers

Sunday, 13 November 2011

stupid HACKER !






now playing : patah seribu by shila hamzah
mood : sakit hati wooooo

tajuk entry paling bosan, i think.. aku tak pernah terfikir akan buat entry pasal golongan paling bangang dalam dunia nie ! hacker ialah someone who tries to break into computer systems.. jap nak tanya, untuk apa kau ceroboh sistem komputer? kau siapa nak buat bende tuh semua? apa yang kau dapat daripada bende nie? persoalan yang berlari lari anak dalam kepala otak aku nie

for all information, my account facebook sudah di hack oleh hacker yang takde kepala otak untuk berfikir risiko yang aku kene tanggung dan ape bebanan yang harus kau tanggung.. nak tau cerita? meh aku story..

************************************************************************

13 november 2011 
2.30 petang

aku macam biasa, landing atas katil and online jelaa.. aku on facebook, twitter, skype segala ! then ada someone yang aku tak kenal tiba tiba IM aku.. he ask me to click some links that he give to me, then please like his pictures.. selalu orang IM aku dan suruh aku like pic dorang, sama ada nak kumpol like terbanyak ataupun dorang masuk contest.. aku layan jelaa, click that links and yang keluar just blank page ! kosong ! then aku tanya mamat tuh..

aku : eh, aku dah click.. takde ape ape pun
dia : ohh yeke? hmm xpelah
aku : ohh okay then
dia : kau stay mana ek? umur berapa?
aku : oh aku stay putrajaya, 19 tahun
dia : ohh sama laa kita, 19 tahun
aku : oh really, baguslah

TEEEETTTTTTTTTTTTTTTTT
line terputus, tiba tiba !

aku bukak balik google, type facebook then nak log in balik.. and you know what, aku tak dapat log in ! dye cakap email aku unvalid.. dah tak sah, WTF ! aku baru on tadi.. so aku fikir maybe internet problem, so aku biarkan jelaa.. then lappy kasi sleep and aku pun tido..

around 5.30 petang

truuut truuut *someone call me !

aku : oh hello, kenapa?
zairul : kau online kan?
aku : eh manade, aku ngah tido lah ! apahal?
zairul : then siapa yang online kan FB kau?
aku : eh mana lah aku tau.. serious aku tak on pon
zairul : okay nice, kau kene hack !
aku : =.='
zairul : dia tukar DP kau, buat status merapu, gaduh ngan aku !
aku : ohh okay, sorry weh ! bagi aku check jap
zairul : oh okay then, bye

aku pun terkedek kedek turun dari katil, capai lappy, log in FB ! still tak dapat.. eh sakit hati.. then pinjam account adik aku, nasib baik aku friend ngan adik.. bukak bukak, serious terkejut ! hacker tuh serious macam bangang.. dia buat status merapu ! dia jatuhkan maruah aku ! ape masalah kau, aku tak kacau hidup kau and i even know who you are.. aku tak syak sape sape time tuh, just fikir macam mana nak dapatkan balik fb aku ! 


korang nampak tak !!!!!!!!!!! siod siod siod.. aku tak pernah kacau siapa siapa pun, kau siapa nak hack fb aku? ohh tidak.. sakit gila hati.. people out there might think that is me, actually that's not me ! aku tak pernah buat status merapu bangang macam tuh.. hanya orang rapat and know me well je tahu yang fb aku kene hack ! yeahhh they know which is real and which one is fake.. ramai yang call aku, text aku bagi kata semangat.. ramai yang nak tolong.. hey i really appreciate it ! thanks kawan :')

11 malam

aku skype ngan one of my friend yang willing to help me.. dia bagitau apa yang aku perlu buat, apa yang dia kene tolong and my first good news is, HACKER TUH DAH KENE BLOCK ! padan muka kau.. hacker tapi tak pandai hack, member aku boleh block kau.. apesal? Alhamdulillah, rupanya kau tak laa pandai mana.. my friend yang bukan hacker lagi pandai dari kau.. malu kan kau? so tugas aku is on my twitter then bagitau semua rakyat twitter bout this.. then they help me dengan menyebarkan kat facebook bout my problems ! yeah and ramai yang dah buat report bout my account and automatically akan unfriend ngan aku.. lantak lah, asalkan untuk kebaikan semua..

nak tengok wall post kawan kawan aku? look at this ---->









dorang semua tolong aku ! dorang sound hacker tuh ! dorang sebarkan pasal hacker bodoh nieh ! dorang report my account ramai ramai ! padan muka kau hacker HAHAHAHAHAHAHA

then tiba tiba my friend bagi satu gambar which is dia kata maybe budak nie yang hack fb aku ! aku kata bak datang, aku nak tengok pic dye and you know what, MEMANG DIA !! DIA YANG IM DENGAN AKU !! DIA YANG SURUH AKU LIKE PICTURE DIA !! DIA YANG BAGI LINK BANGANG TUH !! sah memang kau.. korang nak tau siapa?


- dia yang pakai baju biru
- nama noh, mohd noh bahari, hurer hacker
- muka kampung, rempit, takde life, budak baru nak up
- aku tak kenal dia and for sure DIA TAK KENAL AKU !
- budak kolej ape entah kat pahang
- stay kota tinggi johor, kalau tak silap !

niat aku letak pic kau wahai hacker, bukan nak aibkan.. just for my friend je ! bila dorang nampak muka kau, lepas nie dorang akan more careful.. kau add, dorang tak akan approved ! padan muka kau.. 

actually aku rasa budak nie serious dye takde life ! dye takde kawan.. and the way dye nak cari kawan is by hack my account.. for what bro? bukannya kau dapat ape pun.. kau hack, kau dapat ke kawan kawan aku? kau dapat duit? eh get lost.. kau desperate sangat nak kawan, use your brain lah ! jangan guna cara kotor.. nak kata kau nak balas dendam, kau bukan musuh aku coz i don't even know who you are ! look the way you write my status, fuhhh obvious kau nak tumpang popularity aku ! haha.. aku tau laa status aku ramai yang like, friends aku beribu, muka aku semua jambu.. kau tak payah nak gelabah hack then guna my account to make your life more beautiful.. hey in your dream ! my friends know me well, so take your ass out from my life :)


lihat facebook budak itu.. like eeuwwwwwwww budak baru nak up ! HAHAHAH jangan lah nak majukan hidup kau dengan hack facebook aku.. hack laa amir khan punya ke, rosyam nor ke, dafi ke.. baru lah hidup kau ada cahaya sekejap ! facebook aku ape jee ada.. alahai otak kampung macam kau nie, bagi makan anjing memang bagus :)

sorry lah abang hacker, aku famous kan kau kat blog aku ! amacam terharu? suka? seronok? ikot suka kau lah, yang penting people out there will know the truth.. you are not me and i don't want to be you ! simple kan.. pulangkan lah balik facebook aku, serious no point kau hack.. ohh maybe kau nak malukan aku? tapi sebab apa.. aku tak pernah sentuh mak kau, ketuk kepala bapak kau, cubit kakak kau, TAK PERNAH ! so what's your reason now?

14 november 2011
10 pagi

aku harap hari nie semua settle ! kawan aku ramai yang tolong and i hope Allah akan makbulkan doa aku.. aku doa semoga kau terbuka hati untuk berubah wehh.. aku tak doakan yang buruk buruk pon even kau dah hack my privacy life ! aku tau kau still budak budak walaupun umur 19 tahun kan.. tapi kau mesti baru lihat dunia.. itu paling kesian, pasal tuh aku nak kau berubah.. kau jadi hacker bukannya dapat apa apa anugerah ke, pangkat ke.. it's nothing bro ! waste time gila nak mati hack FB orang lain, lagi lagi orang yang kau tak kenal macam aku =.='

to hakim ishak, erna, zairul, huzz, fauzan iqhmal, azhani, atiqah hashim, cuppaz tiqa, jaie kamil, asmaq bukhari, juju, mia amirah, syafiq isme, syifa' mat, leesa, azwa, syed, syaheedan, mabad, putri, diba kadir, nazirah, jehra, my beloved brother and siapa siapa lah yang tolong aku, TERIMA KASIH ! hanya Allah yang mampu balas jasa baik korang.. yeahh hari nie hari aku, esok lusa hari kau, aku pulak tolong :)

*eh kalau budak kat atas nie bukan budak yang hack aku, maaf yee.. tapi aku yakin, KAU LAH BUDAK YANG HACK ! well, just wait and see.. siapa lagi power dalam hal hal bodoh nie, aku ke kau :) SEMOGA KAU SELAMAT LAA ATAS MUKA BUMI TUHAN NIE, opss sorry ter-caps lock !

9 comments:

  1. hahahahha. lepas geram ni. hmm yeah. muka camtuu. errr. ewww. *speechless. not my taste. hahah! kelakar. tp dia 19 tahun? macam tak je? kotorkan maruah sweet 19 je.

    ReplyDelete
  2. hahaha memang lepas geram ! sakit gila hati..

    ReplyDelete
  3. hacker will be no longer life.. go die.

    ReplyDelete
  4. terbaik fairie! :D

    hope terbukak laaa pintu aty dy nk pulangkan account awak..amin amin amin! syg kott! (:

    ReplyDelete
  5. nafisah : yeahhh go die or jadi badut laa weh, its better :DD

    azwa : yeahhh mmg terbaik !! kita amin kan jugakk :)

    ReplyDelete
  6. lawak seyh muka hacker tuh..haha

    btw be strong fairi, get your new fb acc ASAP yah.. :)

    ReplyDelete
  7. lawak kan kan? supposed join sarkis, bukan jadi hacker :)

    yeahh i will, just wait and see.. thanks :)

    ReplyDelete
  8. Sabor yela Fairi.
    Tgk muka mmg baru nak up ponnn..
    hadoi. die tak sehot awak..
    tak sepopular awak.
    sbb tu dia nak hack.

    ReplyDelete
  9. haha, saye hot ke? popular ke?
    wee biar lah dye
    baru nak kenal dunia :)

    ReplyDelete